Vizitatori online

Invisible

duminică, 8 august 2010

Salata cu ton si maioneza








Tonul a devenit o preferinta a familiei mele odata cu descoperirea minunatelor conserve cu acest peste, trimise periodic de mama din Italia. Ne batem pe ele de fiecare data, asa ca am salvat doua cutiute cu mare greutate si am hotarat sa fac o salata din aceasta delicatesa. Pentru salata de ton cu maioneza avem nevoie de:
1. 2 cutii mici de conserva cu ton sau o cutie mai mare
2. 1 cutie de conserva cu porumb dulce
3. 2-3 castraveti murati
4. o mana de masline fara sambure, tocate marunt
5. cateva linguri de maioneza
6. verdeata (patrunjel sau marar) tocata marunt.
- Se prepara maioneza dintr-un galbenus de ou crud si unul fiert, o lingura de mustar, sare si ulei.
- Castravetii murati si se toaca marunt si se scurg de surplusul de otet. Cu maslinele procedam la fel.
- Desfacem conservele si le scurgem de suc (tonul si porumbul)
- Amestecam ingredientele cu maioneza si asezonam cu sare si piper. La final adaugam si verdeata. Pofta mare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu