Avem nevoie de:
1. 1 kg cartofi
2. 1 linguriţă delikat sau vegeta (puteţi folosi doar sare, dacă doriţi)
3. 2 linguri ulei sau un cub de unt/margarină
4. pătrunjel verde pentru decor.
Procedăm astfel:
- curăţăm, spălăm şi tăiem cartofii în cuburi potrivit de mari;
- punem cartofii într-un vas nu prea înalt, adăugăm apă doar cât să îi acopere şi presărăm delikatul deasupra, după care adăugăm uleiul sau untul cubuleţe;
- fierbem cartofii acoperiţi, la foc mare, cam 20 min., până ce putem înfige cu uşurinţă furculiţa în ei;
- după ce au fiert, scoatem cartofii pe o farfurie şi îi servim fierbinţi, cu pătrunjel presărat deasupra.
Sunt absolut delicioşi!
Acest blog este destinat femeilor care doresc sa experimenteze retete rapide, mai vechi sau mai noi, dar garantat gustoase, si mai ales mamelor, care doresc solutii pentru a oferi preparate cat mai sanatoase copilasilor lor. De asemenea, voi posta informatii interesante si utile, de prin lume adunate, pentru stimatele doamne care viziteaza acest blog. Cu prietenie, Ioana!
miercuri, 20 octombrie 2010
Cartofi natur
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu