1. 1/2 pachet unt
2. 125 g zahar pudra
3. 100 g lapte praf
4. 1 vanilie
5. 150 g nuca de cocos
6. 50 g alune de padure.
Procedăm astfel:
- amestecăm bine untul moale (la temperatura camerei) cu zahărul pudră până ce zahărul s-a topit iar compoziţia devine o cremoasă;
- adăugăm apoi laptele praf, nuca de cocos şi vanilia (eu am folosit un plic de zahăr vanilat, pentru că mi-a părut prea moale compoziţia), după care omogenizăm bine;
- dacă vi se pare prea moale crema de cocos pentru a forma bomboanele, mai adăugaţi un praf de nucă de cocos şi chiar puteţi da compoziţia la congelator câteva minute;
- daţi bomboanele astfel formate prin nucă de cocos (eu am avut multicoloră) şi aşezaţi-le pe un platou;
- daţi bomboanele de cocos la frigider câteva ore, după care le puteţi servi.
Aceasta reteta am gasit-o pe internet, dar nu mai retin pe blogul carei gospodine (oricum ii multumesc mult!). Le-am incercat - întrucât iubesc cocosul - si vă garantez că sunt foarte bune şi uşor de făcut. Merita incercate!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu