Acest delicios pui este foooooarte simplu de preparat (mai simplu nu stiu cum ar putea fi!) şi absolut delicios! Trebuie să îl încercaţi, deşi sunt sigură că multă lume a făcut-o deja.
Avem nevoie de:
1. câteva pulpe de pui (eu am avut 8 buc.)
2. 1-2 căni de bere
3. condimente pentru carne de pui, ori amestec de: sare, piper şi boia de ardei.
Procedăm astfel:
- spălăm şi curăţăm carnea, după care o aşezăm într-o tavă, nu foarte largă;
- presărăm peste carne condimentele, iar apoi turnăm în tavă berea, care trebuie să acopere aproape puiul;
- dăm tava la cuptorul bine încins şi frigem puiul la foc mare aproximativ 1 oră (până ce berea scade de tot iar carnea este bine pătrunsă);
- servim puiul cald, cu garnitură de ce avem la îndemână. Eu am facut un piure din cartofi, ţelină şi morcov (reţeta o găsiţi la secţiunea "Garnituri"). De asemenea, am servit puiul şi cu o salată, aceasta fiind salata de crudităţi cu susan (reţeta este la "Salate diverse").
Puiul astfel gătit este deosebit de fraged şi bun, bun de tot!! Poftă mare!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu