Acest blog este destinat femeilor care doresc sa experimenteze retete rapide, mai vechi sau mai noi, dar garantat gustoase, si mai ales mamelor, care doresc solutii pentru a oferi preparate cat mai sanatoase copilasilor lor. De asemenea, voi posta informatii interesante si utile, de prin lume adunate, pentru stimatele doamne care viziteaza acest blog. Cu prietenie, Ioana!
luni, 5 iulie 2010
Pangasius cu mamaliguta
Avem nevoie de file de peste, malai, sare si ulei. Pestele se sareaza si se taie in bucati. Se da prin malai si se prajeste in ulei incins. Se face mamaliguta si, pentru cei care prefera, si mujdei de usturoi (cativa catei de usturoi se zdrobesc si se freaca cu sare si ulei, ca o maioneza, dupa care se dilueaza cu putina apa).
Se serveste cu pofta. Este foarte bun, si... complet fara oase.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu