Vizitatori online

Invisible

miercuri, 7 iulie 2010

Salata a la Spring Time




Ador salatele!!! Sunt indragostita de preparatele din restaurantele Spring Time, inca de cand le-am descoperit, constatand ca exista alternative pentru hamburgeri, hot-dog, pizza, etc. Astazi va propun o salata pe cat de gustoasa, pe atat de satioasa si versatila.
Avem nevoie de:
1. 300 g paste fusilli (pt. o portie rezonabila)
2. 1 cutie ciuperci feliate
3. 1 conserva de porumb dulce
4. 200-300 g sunca de pui sau de porc
5. legume (1 ardei gras alb, 1 ardei rosu, sucul de la 1/2 lamaie, patrunjel)
6. 350 g maioneza din comert sau de casa (eu am preparat-o din: 1 galbenus de ou crud + 1 galbenus fiert, 1 lingurita mustar, sare, cateva picaturi de zeama de lamaie si 1-2 linguri de apa, care se bat cu ulei, pana ce ajungem la cantitatea de maioneza dorita).


Se fierb pastele in apa cu sare, timpul indicat pe ambalaj, se strecoara, se clatesc cu apa rece si se lasa la scurs (pastele nu trebuie sa fie prea fierte, ci al diente). Se toaca sunca, verdeata si legumele cubulete. Se amesteca toate ingredientele, se adauga maioneza si se asezoneaza cu sare, piper si suc de lamaie. Este un preparat delicios, care a placut intregii familii. Se mai pot aduga ingrediente ca: masline, castraveti murati, morcov ras, etc. Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu