Vizitatori online

Invisible

sâmbătă, 10 iulie 2010

Tagliatelle cu sos alb















Am incercat tagliatelle si cu sos alb. Destul de bune si rapid de preparat. Avem nevoie de:
1. Tagliatelle - 200-300 g.
2. 200 g smantana
3. 1 cutie de ciuperci feliate
4. 200 g sunca de porc sau de pui
5. 30 g cascaval.















- Se procedeaza astfel: se pun la fiert pastele, asa cum este indicat pe ambalaj. Se scurg si se clatesc.














- Se taie cubulete sunca si se caleste impreuna cu ciupercile.
















Cand s-au calit, se adauga smantana, lasandu-se focul foarte mic.

Cand preparatul se leaga (2-3 minute) se adauga tagliatellele si se amesteca totul, dupa care se stinge focul. Se adauga sare si piper, dupa gust.
- Se servesc fierbinti, cu cascaval ras pe deasupra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu