Vizitatori online

Invisible

joi, 7 octombrie 2010

Cei mai frumoşi ochi din lume

Pentru că sunt o mare admiratoare a frumosului, vă prezint unii dintre cei mai frumoşi ochi pe care i-a cunoscut acest pământ! Aceste imagini dau o cu totul altă dimensiune noţiunii de frumos!

Pentru început, femeia cu cei mai frumoşi ochi din toate timpurile: Elizabeth Taylor. Aceasta are ochii de un albastru-cobalt, drept pentru care se spune că are ochii de culoare violet. Dincolo de frumuseţea nativă a acestei femei, culoarea ochilor săi a fost de fapt secretul incontestabil al succesului său!



Aishwarya Rai este declarata în prezent femeia cu cei mai frumoşi ochi din lume. Este de origine indiană şi a fost Miss World 1994. De atunci are în continuu succes iar mie îmi place de ea pentru că nu şi-a degradat viaţa chiar dacă a jucat în multe filme la Hollyood, preferând să respecte tradiţiile ţării de origine şi să se căsătorească cu un indian. Bravo ei! Aşteptam să îi vedem şi copiii!



Angelina Jolie este o frumuseţe în sine, iar culoarea superbă a ochilor ei nu putea decât să îi completeze perfecţiunea! Eu o admir nespus pe Angelina, nu atât pentru frumuseţea şi talentul ei, cât pentru umanismul de care dă dovadă prin acţiunile caritabile în care este implicată activ, prin faptul că a adoptat o casă de copii, fără a ţine cont de discriminarea promovată de oameni pe orice temei (culoare, rasă, statut social, etc.), drept pentru care are respectul meu veşnic şi ar trebui să fie un exemplu de urmat pentru noi toţi! Poate fără să vrea, dincolo de viaţa sa zbuciumată, este cel mai bun creştin pe care îl văd în filmele de acţiune!


Femeile musulmane nu îşi prea arată faţa şi de fapt ... cam nimic. Ei bine, dacă femeile de mai jos sunt cu adevărat musulmane, frumuseţea ochilor lor este o mare pierdere, pentru noi toţi!




Sharbat Gula, fata din poza de mai jos, este o fată afgană (era de fapt, pentru că acum este deja femeie), pe care a fotografiat-o celebrul Steve McCurry, iar această poză a apărut pe coperta revistei "National Geographic". Poza ei este cea mai populară dintre toate coperţile/numerele publicate de această revistă iar ochii ei superbi, care sfidează parcă sărăcia în care se zbate, justifică acest succes.


Iar acum bărbaţii. Desigur, bărbatul cu cei mai frumoşi ochi din toate timpurile rămâne (chiar şi post-mortem) superbisimul Paul Newman. Ochii acestuia au făcut multe victime, deşi celebrul actor a preferat să îi rămână fidel soţiei sale, Joanne Woodward. În ianuarie 2008 cei doi au sărbătorit 50 de ani de căsătorie, ceea ce dovedeşte că mai există speranţă: şi bărbaţii frumoşi pot rămâne fideli pentru o viaţă!






Acum alţi bărbaţi, actori cred, care însă nu îl egalează pe Paul. Numele acestora nici nu contează, lăsăm doar pozele să ne încânte!





Iar acum, preferaţii mei: câţiva dintre copiii cu cei mai frumoşi ochi din lume. Este, de fapt impropriu spus, pentru că absolut toţi copiii sunt foarte frumoşi, dar aceştia sunt doar câteva exemple concrete. Bucuraţi-vă de desăvârşita lor frumuseţe!!









Şi pentru că am avut un astfel de câine, pe care toată lumea îl admira, vă prezint câinele cu cei mai frumoşi ochi din lume: Hasky!

3 comentarii:

  1. foarte frumos articol mi-a placut la nebunie
    iti multumesc ioana a fost un moment foarte interesant ami place sa aflu cum si ce cel ma-i mult mi-a plcut Sharbat Gula copilu ala cu maieu rosu si ochi albastri adika negrutu si a tr3ia poza de la copilasi aia si mi-a mai placut cei 3 catelusi si Aishwarya Rai snt o mare fana Aishwarya Rai Elizabeth Taylor frumoase femei merita toate laudele !! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoasa pasiunea ta !
    Ai ales cei mai frumosi ochi.Si cati mai sunt.....Nu s-au descoperit ,dar multe frumuseti si minti inteligente,mor inaine de a fi descoperite de cineva.

    RăspundețiȘtergere
  3. IMI PLACE PASIUNEA TA PENTRU CE ESTE FRUMOS !
    OCHII, ARATA FRUMUSETEA SUFLETULUI.
    CATI OCHI SI TALENTE NU AU FOST DESCOPERITE SI SE PIERD CA PICATURA IN MARE ???

    RăspundețiȘtergere